Galatasaray Bayern Münih maçý Exxen canlý yayýn izle! (2024)

ExxenGalatasaray Bayern Münih izle!UEFA Þampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçýnda Galatasaray ile Bayern Münih Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta karþý karþýya geliyor.Bu maçý reklamsýz, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke týklayarak Exxen'e abone olmalýsýnýz. Bu link üzerinden üye olarak maçlarý canlý olarak seyredebilirsiniz.Ýþte maçtan son dakika geliþmeleri...

MANCHESTER UNITED GALATASARAY MAÇI CANLI, TIKLA

Son 23 resmi maçýnda maðlup olmadý

Galatasaray, son 23 resmi maçýnda maðlubiyet yüzü görmedi. Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasýndaki derbide Beþiktaþ karþýsýnda yaþayan sarý-kýrmýzýlý ekip, sonrasýndaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karþý 3-0 hükmen) kazandý. "Cimbom" bu sezon da Trendyol Süper Lig'de 9, UEFA Þampiyonlar Ligi elemesinde 6 ve grup aþamasýnda 2 olmak üzere çýktýðý 17 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik yaþadý.

Galatasaray'da yönetimden Bayern Münih maçýna dev prim

Hem Þampiyonlar Ligi'nde hem de ligde bu sezon iyi iþler yapan Galatasaray, bugün Avrupa arenasýnda, Alman devi Bayern Münih'i konuk edecek. Galatasaray'da Bayern Münih maçý için yönetim kesenin aðzýný açtý. Sarý-kýrmýzýlýlar, Manchester United deplasmanýnda olduðu gibi karþýlaþmanýn kazanýlmasý halinde yine kesenin aðzýný açacak. Cim-Bom'da Bayern Münih'e karþý alýnacak 3 puan durumunda oyunculara toplamda 1 milyon euro verilecek. Böylece yönetim, galibiyet halinde UEFA'dan gelecek 2.8 milyon euronun 1 milyon euroluk kýsmýný takýma pay edecek.

Galatasaray kazanýrsa lider olacak

Ýlk iki maçýndan yenilgisiz ayrýlan ve Manchester United deplasmanýnda mükemmel bir galibiyet alan sarý-kýrmýzýlýlar, grupta puan kaybetmeyen rakibi karþýsýnda liderlik için mücadele edecek. Cim-Bom'un bu karþýlaþmadan alacaðý galibiyet, Galatasaray'ý zirveye taþýyacak. Bayern'in olasý galibiyetinde Aslan'ýn sýralamadaki yeri, diðer maçýn sonucuyla netlik kazanacak.

Okan Buruk: "Kazan ve gruptan çýk!"

Hafta sonunda Beþiktaþ'ý devirerek moralini artýran Galatasaray'da futbolcular da heyecanla Bayern Münih maçýný bekliyorlar. Son 23 resmi maçta yenilmeyen sarý-kýrmýzýlýlar bugün Bayern Münih'i de devirerek tarihe isimlerini altýn harflerle yazdýrmayý planlýyorlar. Teknik direktör Okan Buruk da oyuncularýnýn hýrsýndan ve kazanma tutkusundan dolayý bir hayli memnun. Bunu pozitif þekilde sahaya yansýtarak sahadan 3 puanla ayrýlmalarý gerektiðini öðrencilerine iletti. Baþarýlý çalýþtýrýcý "Bugünkü maçý alýrsak 7 puana yükseliriz. Gruptan çýkma þansýmýz çok artar" dedi. Grupta 4 puanla ikinci sýrada yer alan Galatasaray, 6 puaný bulunan Bayern Münih'i yenmesi halinde liderliðe yükselecek.

Galatasaray Bayern Münih maçý hakemleri

UEFA Þampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçýnda Galatasaray, Almanya'nýn Bayern Münih ekibini konuk edecek. RAMS Park'ta yapýlacak maç, saat 19.45 baþlayacak. Müsabaka, Exxen'den yayýmlanacak. Karþýlaþmayý Ýtalyan hakem Davide Massa yönetecek. Massa'nýn yardýmcýlýklarýný Filippo Meli ve Stefano Alassio üstlenecek. Müsabakanýn dördüncü hakemi ise Daniele Chiffi olacak.

ÝLK 11'LER

Galatasaray: Muslera; Boey, Sanchez, Bardakçý, Karatas; Torreira, Ayhan; Tete, Aktürkoðlu, Zaha; Icardi.

Bayern Münih:Ulreich, Mazraoui, Kim Min Jae, De Ligt, Davies, Laimer, Kimmich, Coman, Musiala, Sane, Kane

Galatasaray Bayern Münih maçý Exxen canlý yayýn izle! (2)

Galatasaray Bayern Münih maçý Exxen canlý yayýn izle! (3)

DAHA YÜKSEK ORANLARLA ÝDDAA.COM'DA OYNA!

Gruptaki ilk maçýnda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile Ýstanbul'da 2-2 berabere kalan Galatasaray, ikinci müsabakasýnda konuk olduðu Ýngiliz ekibi Manchester United'i 3-2 maðlup etti. Sarý-kýrmýzýlý takým, grupta 4 puanla ikinci sýrada bulunuyor. Bayern Münih ise ilk maçta sahasýnda Manchester United'ý 4-3, ikinci maçýnda da deplasmanda Kopenhag'ý 2-1 maðlup etti. Alman ekibi, grupta 6 puanla zirvede yer alýyor.

EksiklerBayern'deNeuer, Dayot Upamecano, Serge Gnabry, Raphael Guerreiro ve Leon Goretzkasakatlýklarý nedeniyle Ýstanbul'a getirilmedi.

Bayern'i yenen ilk Türk takým olmak istiyor!

UEFA Þampiyonlar Ligi A Grubu'nun 3. haftasýnda Almanya temsilcisi Bayern Münih'i konuk edecek Galatasaray, Bavyera ekibini maðlup eden ilk Türk takýmý olmak için mücadele edecek. Türkiye'nin Avrupa kupalarýndaki en baþarýlý ekibi olan sarý-kýrmýzýlýlar, "Devler Ligi"nde Almanya'nýn Bayern Münih takýmý ile Ýstanbul'da karþýlaþacak. RAMS Park'ta oynanacak ve saat 19.45'te baþlayacak müsabaka, Galatasaray ile Alman takýmlarý arasýnda yapýlacak 31. maç olacak. "Cimbom", Alman rakipleriyle daha önce yaptýðý 30 mücadelede 7 galibiyet aldý. Sarý-kýrmýzýlýlar, 13 müsabakadan beraberlik, 10 karþýlaþmadan ise maðlubiyetle ayrýldý. Galatasaray, ilki 1964 yýlýnda UEFA Kupa Galipleri Kupasý'nda Magdeburg ile yaptýðý maçla baþlayan rekabette Alman takýmlarýna 31 gol attý. Sarý-kýrmýzýlýlar, kalesinde ise 46 gole engel olamadý.

311. Avrupa maçý

UEFA Þampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçýnda Almanya'nýn Bayern Münih ekibini konuk edecek Galatasaray, Avrupa kupalarýnda 311. mücadelesine çýkacak. Sarý-kýrmýzýlý takým, Avrupa kupalarýnda çýktýðý 310 müsabakanýn 112'sinden galibiyetle ayrýldý. 115 karþýlaþmada rakiplerine maðlup olan Galatasaray, 83 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladý. Avrupa arenasýnda rakip fileleri 418 kez havalandýran sarý-kýrmýzýlýlar, kalesinde ise 457 gole engel olamadý.

Son 20 Avrupa maçýnda sadece 1 kez kaybetti

Galatasaray, Avrupa kupalarýnda çýktýðý son 20 müsabakada sadece 1 kez yenildi. 2021-2022 sezonunda UEFA Þampiyonlar Ligi elemesinde Hollanda temsilcisi PSV'ye sahasýnda 2-1 kaybeden sarý-kýrmýzýlý ekip, sonrasýnda 12'si UEFA Avrupa Ligi, 6'sý UEFA Þampiyonlar Ligi elemesi, 2'si de "Devler Ligi" grup karþýlaþmasý olmak üzere toplam 20 maça çýktý. Galatasaray, bu süreçte 11 galibiyet, 8 beraberlik alýrken tek maðlubiyetini 2021-2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçýnda Ýspanya temsilcisi Barcelona karþýsýnda yaþadý.

Galatasaray Bayern Münih maçý Exxen canlý yayýn izle! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 6386

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.