SCOTT Bikes - Innovatie & Prestatie - Herman Beleef Fietsen (2024)

Maak kennis met alle SCOTT fietsen

Het ruime assortiment van SCOTT biedt vele mogelijkheden. Mountainbikes, stads-, kinder-, race- en gravelfietsen, met of zonder elektrische ondersteuning. Door innovatie en uniek design heeft SCOTT een eigen identiteit. Het ontwerp van de ingenieurs en de feedback vanuit professionele sporters, maken het dé fiets voor iedereen!

0548 227 474 0548 227 474 info@hermanbeleeffietsen.nl info@hermanbeleeffietsen.nl

SCOTT Bikes - Innovatie & Prestatie - Herman Beleef Fietsen (1) Bekijk nu de video Bekijk nu de video

Maak kennis met alle SCOTT fietsen

Altijd al benieuwd hoe zo’n SCOTT mountainbike rijdt? Of ben je op zoek naar een racefiets, maar wil je hem eerst proberen? Dan is Herman Beleef Fietsen dé fietsenwinkel voor jou! In ons SCOTT experience center kun jij alle SCOTT fietsen gewoon uitproberen. ‘Try the Bike’ op de geweldige Sallandse Heuvelrug, waar ons experience center is gevestigd. Uitdagende routes voor de mountainbike, gravel- en racefiets zorgen ervoor dat jij de perfecte ervaring beleeft!

Try The Bike Try The Bike

SCOTT Bikes - Innovatie & Prestatie - Herman Beleef Fietsen (2)

SCOTT Mountainbikes

Of je nu het maximale uit een single-tracks wil halen, een echte rock-garden wil overvliegen of gewoon lekker door de bossen wil fietsen, de SCOTT mountainbikes helpen je op elke route en elke ondergrond. Met de ervaring van mountainbikelegende Nino Schurter heeft SCOTT het assortiment zo ontwikkeld, dat er voor iedereen een passende fiets is.

Ontdek de fietsen Ontdek de fietsen

SCOTT Bikes - Innovatie & Prestatie - Herman Beleef Fietsen (3)

SCOTT Racefietsen

Op zoek naar die snelle, comfortabele en betaalbare racefiets? Beleef dan de SCOTT racefietsen! Wij zoeken samen naar jouw droomfiets en zorgen dat hij perfect bij jouw lichaam en houding aansluit.

Ontdek de fietsen Ontdek de fietsen

SCOTT Bikes - Innovatie & Prestatie - Herman Beleef Fietsen (4)

SCOTT Gravelfietsen

‘Gravellen’ is hot! Zowel in binnen- als buitenland worden events, routes en zelfs wedstrijden verreden. Met een SCOTT gravelfiets ontdek je alle paden die je normaal gesproken links zou laten liggen. De combinatie van een cyclocross fiets en racefiets maakt dat deze fietsen echt alleskunners zijn.

Ontdek de fietsen Ontdek de fietsen

SCOTT Bikes - Innovatie & Prestatie - Herman Beleef Fietsen (5)

SCOTT E-mountainbikes

Met onze SCOTT e-mountainbikes, krijgt mountainbiken een hele nieuwe betekenis! Fiets meer single-tracks en pak meer hoogtemeters, maar dan met het comfort en de behendigheid van een mountainbike.
Benieuwd? Probeer een elektrische SCOTT mountainbike uit vanuit ons eigen experience center met ‘Try the bike’.

Ontdek de fietsen Ontdek de fietsen

SCOTT Bikes - Innovatie & Prestatie - Herman Beleef Fietsen (6)

SCOTT Framesets

Zijn de standaard fietsen net niet wat je zoekt? Met een frameset bouw jij je fiets helemaal op zoals je het zelf wil! Scott Framesets Custom build for YOU!

Ontdek de fietsen Ontdek de fietsen

SCOTT Bikes - Innovatie & Prestatie - Herman Beleef Fietsen (7)

SCOTT Elektrische stadsfietsen

Gemakkelijk naar je werk fietsen of gewoon heerlijk ‘s avonds een rondje fietsen met de SCOTT e-bike. De City e-bikes zorgen ervoor dat jij steeds makkelijker de fiets pakt. Samen vinden wij de juiste fiets voor jou, laten het fietsen maar beginnen!

Ontdek de fietsen Ontdek de fietsen

SCOTT Bikes - Innovatie & Prestatie - Herman Beleef Fietsen (8)

SCOTT Stads-/kinderfietsen

Een sportieve, lichte en stevige SCOTT stadsfiets. Het maakt fietsen een stuk leuker als het net wat lichter fietst. Soepel naar school of werk en misschien zelfs wel met een omweg naar huis. Het is allemaal mogelijk dankzij de comfortabele stadsfietsen van SCOTT.

Ontdek de fietsen Ontdek de fietsen

SCOTT Bikes - Innovatie & Prestatie - Herman Beleef Fietsen (9)

Gaaf, maar kan ik ook langskomen!?

Jazeker! Als grote fietsfanaten helpen wij je graag verder met een van onze Scott fietsen. In ons wielercafé bespreken we alle ins en outs van de verschillende modellen. Vanuit ons SCOTT experience center kun je de fietsen testen. De combinatie van de kennis van onze vakmensen, ‘Try the Bike’ en naastgelegen prachtige routes, zorgen er voor dat jij de deur uitgaat met een fiets die echt bij jou past!

Neem contact op Neem contact op

Zijn ze in het echt ook zo mooi?

Daar kom je maar op één manier achter! De koffie staat klaar in ons wielercafé waar Herbert, Jeroen, Bram, Ian, Naud en Kyano met al hun ervaring je alles kunnen vertellen over de fietsen. Met onze ruime voorraad Scott fietsen kun je ze voelen, bekijken en proefrijden. Maar pas op! In het echt zijn ze vaak nog mooier! :)

Neem contact op Neem contact op

Een SCOTT fiets kopen bij Herman Beleef Fietsen

SCOTT is al decennia lang een pionier in fietsontwerp en heeft een rijke geschiedenis van succes in verschillende disciplines. Hun toewijding aan vakmanschap en technologie heeft geleid tot talloze wereld- en Olympische titels voor SCOTT-rijders. Van mountainbiken tot wegwedstrijden en gravelavonturen, SCOTT bikes heeft een indrukwekkende erfenis opgebouwd.

Bij Herman Beleef Fietsen begrijpen we dat elke fietser unieke behoeften heeft. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment SCOTT fietsen die zijn ontworpen om aan verschillende rijstijlen en doelen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar snelheid op het asfalt, het avontuur van offroad-ritten, of ergens daartussenin, er is een SCOTT fiets voor jou.

Ook kan je rekenen op een persoonlijke benadering en professioneel advies. Of je nu op zoek bent naar een mountainbike, racefiets, elektrische fiets of stadsfiets, we hebben een breed scala aan SCOTT fietsen op voorraad. Wij begrijpen dat het kopen van een SCOTT fiets een belangrijke investering is en willen ervoor zorgen dat je de juiste beslissing neemt zodat je jarenlang plezier hebt van de door jouw gekozen fiets!

Het Scott Experience Center van Herman Beleef Fietsen biedt je de mogelijkheid om de verschillende SCOTT fietsen te testen en de fiets te vinden die perfect bij je past. Het is goed om een fiets uit te proberen voordat je hem koopt, zodat je kunt ervaren hoe hij rijdt en aanvoelt. Bij Herman Beleef Fietsen kun je een proefrit maken op een SCOTT bike. Op verschillende ondergronden en terreinen, zodat je er zeker van bent dat jij de juiste fiets kiest. Dus, ben jij op zoek naar een SCOTT fiets? Weet je al wat je wilt of ben je nog aan het ontdekken wat het beste bij jouw past? Kom langs! Wij zorgen ervoor dat jij de perfecte SCOTT fiets vind die aan al je verwachting voldoet. Bezoek ons Scott Experience Center om een fiets uit te testen of bestel eenvoudig online. Ontdek de sportieve, avontuurlijke wereld van SCOTT!

Veelgestelde vragen over SCOTT fietsen

Is SCOTT een goed fietsmerk?

SCOTT behoort tot de absolute A-merken in de fietswereld. Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige fiets, dan is een SCOTT fiets de perfecte keuze. SCOTT fietsen staan bekend om de innovatieve ontwerpen en verbluffende prestaties, wat het tot een van de meest betrouwbare merken in de fietsen-industrie maakt. SCOTT heeft vele designers, teams en dealers achter zich staan waardoor ze altijd de nieuwste input kunnen toepassen op hun fietsen.

Welke teams rijden er met SCOTT?

Het grootste team dat op dit moment met SCOTT fietsen rijdt is wielerploeg Team DSM-Firmenich. Naast DSM-Firmenich rijdt ook het World-tour team met SCOTT wielrenfietsen, die dit overigens al sinds 2021 doen. Daarnaast zijn er nog 6 andere wielerteams, meerdere mountainbiketeams (waaronder mountainbikelegende Nino Schurter), downhill-gravityteams, enduroteams en vele atleten die het merk SCOTT vertegenwoordigen.

SCOTT Mountainbikes: De keuze van kampioenen
Onze collectie SCOTT mountainbikes omvat enkele van de meest geprezen modellen ter wereld, zoals de SCOTT spark, de SCOTT Scale of de SCOTT Aspect. Deze fietsen zijn niet alleen de keuze van wereldklasse rijders, maar bieden ook prestaties en betrouwbaarheid voor iedereen, van beginners tot ervaren liefhebbers. Met SCOTT mountainbikes kun je uitdagingen aangaan op de trails en bergpaden met volledig vertrouwen.

SCOTT Racefietsen: Snelheid en prestaties
Voor degenen die hunkeren naar snelheid en het genot van lange ritten op de weg, bieden SCOTT racefietsen ongeëvenaarde prestaties. Dankzij geavanceerde technologieën en aerodynamisch ontwerp kun je je grenzen verleggen en genieten van soepele, efficiënte ritten op elke kilometer. Door de verschillende modellen SCOTT racefietsen, zoals de SCOTT Foil, de SCOTT Addict & de SCOTT Speedster is er altijd een fiets die voldoet aan jouw persoonlijke wensen.

SCOTT Gravelbikes: Avontuur & fun
Gravelfietsen hebben de fietswereld veroverd en SCOTT staat aan de voorhoede van deze revolutie. Onze SCOTT Gravelbikes zijn gebouwd om avontuurlijke zielen de vrijheid te bieden om nieuwe terreinen te verkennen, of het nu onverharde wegen, grindpaden of uitdagende routes zijn. Deze fietsen bieden de perfecte balans tussen snelheid en comfort voor lange dagen in het zadel.

Nieuwsgierig of enthousiast over een van de SCOTT fietsen of modellen? Bekijk het volledige aanbod in onze webshop en kom langs in onze winkel of bestel eenvoudig online! In onze winkel kunnen wij jou verder helpen met advies en kan je zelfs jouw favoriete fiets testen. Kom langs!

Waar komt het merk SCOTT vandaan?

SCOTT is een Zwitsers merk van hoogwaardige sportartikelen. Naast fietsen biedt SCOTT ook kleding, helmen, schoenen, brillen en andere accessoires aan. Oorspronkelijk was SCOTT een Amerikaanse onderneming, opgericht in 1958, maar sinds 1989 is het bedrijf gevestigd in Zwitserland.
SCOTT begon met de ontwikkeling van skibenodigdheden en bracht als eerste een aluminium skistok op de markt. In 1970 begon SCOTT met het produceren van motocross-accessoires, en in 1989 startte het bedrijf in Zwitserland met het ontwikkelen van fietsframes en onderdelen. Sindsdien is SCOTT een koploper in innovaties zoals full-suspension mountainbikes, het eerste carbon fietsframe en de evolutie van 26” naar 27,5” en de huidige 29” wielen.

Wat zijn de eigenschappen van SCOTT bikes?

SCOTT staat bekend om hun innovatie en technologie die vooruitstrevend en nieuw is in de fietsenbranche! Hierbij is SCOTT de koploper geweest in het ontwikkelen van een Full-suspension mountainbike, het eerste carbon fietsframe en bijvoorbeeld de ontwikkeling van een 26’’ naar de 27,5’’ en de huidige 29’’ wielen! Een wat recenter voorbeeld is de introductie van de SCOTT Spark met een achterdemper ingebouwd in het frame. Of neem bijvoorbeeld de ontwikkeling van de lichtste aero fiets met schijfremmen op de markt (de SCOTT Foil).

SCOTT Bikes - Innovatie & Prestatie - Herman Beleef Fietsen (2024)
Top Articles
TRICARE Expands Temporary Prescription Refill Waivers to Include Sarasota County, Florida, due to Flooding
10-Day Weather Forecast for Austin, TX - The Weather Channel | weather.com
Funny Roblox Id Codes 2023
Golden Abyss - Chapter 5 - Lunar_Angel
Www.paystubportal.com/7-11 Login
Joi Databas
DPhil Research - List of thesis titles
Shs Games 1V1 Lol
Evil Dead Rise Showtimes Near Massena Movieplex
Steamy Afternoon With Handsome Fernando
Which aspects are important in sales |#1 Prospection
Detroit Lions 50 50
18443168434
Zürich Stadion Letzigrund detailed interactive seating plan with seat & row numbers | Sitzplan Saalplan with Sitzplatz & Reihen Nummerierung
Grace Caroline Deepfake
978-0137606801
Nwi Arrests Lake County
Justified Official Series Trailer
London Ups Store
Committees Of Correspondence | Encyclopedia.com
Pizza Hut In Dinuba
Jinx Chapter 24: Release Date, Spoilers & Where To Read - OtakuKart
How Much You Should Be Tipping For Beauty Services - American Beauty Institute
Free Online Games on CrazyGames | Play Now!
Sizewise Stat Login
VERHUURD: Barentszstraat 12 in 'S-Gravenhage 2518 XG: Woonhuis.
Jet Ski Rental Conneaut Lake Pa
Unforeseen Drama: The Tower of Terror’s Mysterious Closure at Walt Disney World
Ups Print Store Near Me
What Time Does Walmart Auto Center Open
Nesb Routing Number
Random Bibleizer
10 Best Places to Go and Things to Know for a Trip to the Hickory M...
Black Lion Backpack And Glider Voucher
Duke University Transcript Request
Lincoln Financial Field, section 110, row 4, home of Philadelphia Eagles, Temple Owls, page 1
Jambus - Definition, Beispiele, Merkmale, Wirkung
Netherforged Lavaproof Boots
Ark Unlock All Skins Command
Craigslist Red Wing Mn
D3 Boards
Jail View Sumter
Nancy Pazelt Obituary
Birmingham City Schools Clever Login
Trivago Anaheim California
Thotsbook Com
Vérificateur De Billet Loto-Québec
Funkin' on the Heights
Vci Classified Paducah
Www Pig11 Net
Ty Glass Sentenced
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated:

Views: 6007

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.